jazman's FotoPage

By: jay jay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Huda & Haydar

Huda dan Haydar
Haydar
Huda
View all 6 photos...
Gambar ni sebenarnya dah ambik lama. Baru sekarang nak masukkan kat sini....maklumlah tak ada kerajinan dan tak ada kesempatan nak up date fotopages ni... Masa ni Huda 3th dan Haydar 2th.


Sunday, 31-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

Hi.......
Siapa saya.....?
Saya lah Hero Kuala Ruat....heh..heh....
View all 5 photos...
Ini gambar2 masa Hero dan Heroin Kuala Ruat kecik2 dulu. Gambar ni diambil lebih kurang setahun kami kat Jepun ni. Sekarang mereka dah besar....



Wednesday, 9-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Snow in Niigata

 
 
 
View all 18 photos...
Seronok main salji di Niigata. Kami spend 3 days 2 nights kat Yuzawa Yuzawa Hotel. Layanan dari staff hotel ni sungguh memuaskan hati kami. Segala keperluan disediakan. Kalau ada rezeki dan peluang pasti kami akan ke sini lagi utk bermain salji.....


Friday, 24-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Prof. Ohe Zemi Party

Myself and Koizumi-san
Profesor Ohe
Onizawa-san
View all 9 photos...
Held in a 5 stars hotel somewhere near Takadanobaba Station.Today is the last zemi for this year.Wish everyone Merry Christmas and Happy New Year. To Prof Ohe, rainen mou yoroshiku onegai itashimasu..


Thursday, 23-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidilfitri 2003

Huda & adik
First Hari Raya
Ummi dan anak-anak
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net